Tosk Albanian

toskë [als]

(Download entire table dataset)

Title Type id Date
Albanian Shorter Kristensen Bible TREGIME BIBLIKE Bibles ALSSKB
2011
Albanian Interconfessional Version Së Bashku Bibles ALSIVT
2007
SHIB Version Besëlidhja e Re, Zëri i Zotit Bibles ALSSHIB
2007
Etches translation përkthyer nga Mr. Etches Bibles ALSETC
2003
Christian Heritage College Version CHC Bibla Bibles ALSCHC
2000
Albanian - English Children's Bible Fjalet E Bibles Sime Te Pare, Liber Adhurimi Per Femije Bibles ALSENG
2000
Lea Plumbi-Frenzcke Version Η Καινή Διαθήκη, στην Αλβανική Bibles ALSLPF
1996
Albanian King James Bible Diodati i Ri Bibles ALBBIB
1994
Albanian Bible Bibla e Shenjtë Bibles ALSSHQ
1994
Catholic Drita Version Fjalori biblik Bibles ALSD94
1994
ECM Version Bibles ALSECM
1993
Kristoforidhi Translations Konstandin Kristoforidhi 1884 - Libra nga Dhiata e Vjetër (Toskërisht) Bibles ALSK84
1884
Meksi Translation Libra të Dhiatës së Vjetër të përkthyera në dialektin tosk nga Konstandin Kristoforidhi në 1884 (transliterim nga gërmat greke në latine) Bibles ALSM27
1827
Elbasan Gospel Manuscript Bibles ALSE61
1761
The Buzuku Translations Meshari Bibles ALSB55
1555
King of Glory, Episode 15 Ungjilli dhe Lavdia e Mbretit Resources
King of Glory, Episode 14 Sakrifica dhe Triumfi i Mbretit Resources
The Kingdom پادشاهی Resources
The Kingdom Mbretëria Resources
The Kingdom Mbretëria Resources
More Than Dreams-Mohammed MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E MUHAMEDIT) Resources
More Than Dreams-Khosrow MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E KOSROUT) Resources
More Than Dreams-Khalil MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E KALILIT) Resources
More Than Dreams-Dini MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E DINIT) Resources
More Than Dreams-Ali MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E ALIUT) Resources
The Prophets' Story Historia e Profeteve Resources
Testimonies & Songs Resources
Songs of Praise Resources
Portrait of Jesus Resources
Look, Listen & Live 6 JESUS - Teacher & Healer Resources
Look, Listen & Live 5 On Trial for GOD Resources
Look, Listen & Live Resources
Good News^ Resources
Good News Resources
The Kingdom پادشاهی Films
More Than Dreams-Mohammed MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E MUHAMEDIT) Films
JESUS Films
More Than Dreams-Khalil MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E KALILIT) Films
The Kingdom Mbretëria Films
King of Glory, Episode 15 Ungjilli dhe Lavdia e Mbretit Films
The Story of Jesus for Children Films
King of Glory, Episode 14 Sakrifica dhe Triumfi i Mbretit Films
More Than Dreams-Ali MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E ALIUT) Films
More Than Dreams-Dini MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E DINIT) Films
The Kingdom Mbretëria Films
More Than Dreams-Khosrow MË TEPËR SE ËNDRRA (HISTORIA E KOSROUT) Films
Magdalena - Director's Cut Films
The Prophets' Story Historia e Profeteve Films
100 / 48